Despre Noi

Despre TehnicGaz

Tehnic Gaz este o companie cu o vasta experienta in domeniul gazelor tehnice.


Societatea TEHNIC GAZ colaboreaza cu ORGANISME NOTIFICATE privind inspectiile periodice si reevaluarea conformitatii la buteliile de gaze comprimate, lichefiate si dizolvate, sub marcajul de conformitate π (pi) conform cerintelor Uniunii Europene in vigoare. De asemenea, TEHNIC GAZ detine autorizatii - examinari cu ultrasunete, examinari nedistructive, instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. TEHNIC GAZ este certificata in sistemul ISO al calitatii prin ISO 9001 si mediu ISO 14001.

Personalul este instruit si autorizat potrivit cerintelor legale in acest domeniu. In timp am colaborat cu foarte multe unitati si institutii importante din Romania atat in privinta instalatiilor automatizate pe gaze medicinale si de laborator cat si a instalatiilor de stins incendii cu inergen si dioxid de carbon.

Tehnic Gaz este un important furnizor pe piata din Romania de butelii si componente pentru instalatii de stins incendii cu inergen sau dioxid de carbon , dar si butelii de gaze tehnice si lichefiate, dintre care amintim: oxigen, acetilena, argon, azot, heliu, amestec de gaze Ar+CO2. Din oferta de produse comercializate de Tehnic Gaz fac parte si accesoriile necesare lucrului cu gaze. Astfel in ce priveste uzul industrial comercializam: reductor de presiune pentru oxigen, acetilena, argon, dioxid de carbon, hidrogen, propan, opritor de flacara, furtun pentru oxigen si acetilena simplu si dublu, robinete, truse de sudura si accesoriile aferente. In vederea uzului medical comercializam butelii, reductor presiune oxigen medicinal, umidificator.


Fiind o societate autorizata ISCIR si recunoscuta de ORGANISME NOTIFICATE, Tehnic Gaz presteaza servicii de Inspectie Tehnica Periodica la butelii care au iesit din scadenta. Inspectiile se fac dupa normele legislative in vigoare si sub supravegherea organismelor notificate.

Stingere incendiu

Date firma TEHNIC GAZ SRL - Risco Verified


Informari / Declaratii / Documente

Va oferim