Instalatie distributie gaze medicale si industriale

Instalatii Distributie Gaze

Instalatie distributie gaze medicale si industriale

INSTALATIE DISTRIBUTIE GAZE MEDICALE  - Sistemele de tevi pentru distributia gazelor asigura distributia gazului de la fiecare sursa de alimentare catre unitatea terminala. Principalul scop al sistemelor de tevi este de a asigura distributia gazelor la parametrii corespunzatori in conditii de maxima siguranta. In functie de cerintele clientilor, TEHNIC GAZ poate proiecta, executa retele (instalatii) interioare si exterioare de distributie a diferitelor tipuri de gaze imbuteliate, destinate:
- Laboratoarelor de Cercetare;
- Unitatilor Medicale;
- Echipamentelor / Utilajelor industriale care utilizeaza diverse tipuri de gaze tehnice;

EXEMPLU - SCITA IZOMETRICA PENTRU INSTALATIE DISTRIBUTIE GAZE MEDICALE SAU INDUSTRIALE
INSTALATIE DISTRIBUTIE GAZE MEDICALE

Sistemele de tevi (Instalatie distributie gaze) pentru distributia gazelor medicale asigura distributia gazului medical de la sursa de alimentare, prin intermediul unitatilor terminale specifice (console de perete) catre pacient. Scopul principal al instalatiei de gaze medicale este de a asigura distributia gazelor medicale la parametrii optimi presiune/debit, in conditii de siguranta pentru pacient si personalul medical.

Instalatiile de gaze medicale se folosesc pentru:
- distributia gazelor medicale comprimate: oxigen, aer comprimat respirabil, vacuum;
- distributia gazelor medicale comprimate in scopul ventilarii pacientilor si aspiratiei secretiilor
- distributia vacuum-ului medical in scopul aspiratiei secretiilor;

Sistemele pentru distributia de gaze medicale asigura conectarea usoara si rapida, in conditii de securitate electrica a echipamentelor si utilizatorilor. Sistemul de tevi de gaze medicale este considerat dispozitiv medical cu marcaj de conformitate CE ce se incadreaza in clasa de risc II a. Aceste sisteme trebuie sa indeplinesca obligatoriu cerintele HG 54/2006; fiind fabricate, realizate si testate in conformitate cu urmatoarele standarde europene: SR EN 739, ISO 7396-1.2, HTM 02-01, SR EN 13485 si SR EN 13348. Instalatia trebuie sa indeplineasca cerintele cu privire la analiza de risc pentru dispozitivele medicale in conformitate cu standardul ISO 14971:2000.

In functie de proiectul si aplicatiile dorite de beneficiar se pot intocmi oferte pentru proiectarea si executia instalatiilor. Ofertele pot cuprinde inclusiv sisteme de automatizare a sistemlor acolo und exista aceasta cerinta.

pin it on pinterest