Sistem complet automat stingere incendiu bucatarie

Instalatii Stins Incendii

Sistem complet automat stingere incendiu bucatarie

 

Bucataria este locul special amenajat pentru gatit si este cel mai predispus aparitiei unui incendiu. Cauzele sunt multiple dar principalul factor al aparitiei incendiului este reprezentat de sursa de caldura deschisa in permanenta. La aparitia unui incendiului una dintre greselile grave care se fac este aceea a incercarii stingerii cu apa, o actiune periculoasa care de cele mai multe ori are urmari nedorite.

In bucatariile cu activitate intensa dar si in cele in care activitatea este moderata, aparitia incendiilor aduce consecinte nedorite, uneori chiar grave din punct de vedere material, dar pot culmina prin ranirea sau punerea in pericol a vietii persoanelor care isi desfasoara activitatea in acel loc. Din acest motiv este necesara protectia la incendiu dar si pentru a limita pagubele produse de incendiu sau de oprirea lucrului.

Sistemul automat pentru stins incendii la bucatarii este astfel proiectat incat in situatia aparitiei unui incendiu acesta reactioneaza rapid pentru stingere limitand astfel efectele nedorite ale incendiului. 

Conform P118/99 - Normativ de siguranta la foc a constructiilor, la bucatariile situate in cladirile inalte, foarte inalte sau cu sali aglomerate, hotele se prevad cu instalatii speciale de stingere. In general aceste spatii apartin hotelurilor si restaurantelor.

Tehnic Gaz ofera consultanta, proiectare si executie pentru astfel de sisteme automate, complete pentru stins incendii la bucatarii, hote, motoare auto, tablouri electrice, laboratoare, arhive, camere server sau alte spatii cu risc mediu sau mare la incendiu.

 pin it on pinterest